Nutriční hodnoty (Vlašský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 055 kJ / 730 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,46 g |
| Tuky | 45,51 g |
| – nasycené | 21,11 g |
| – nenasycené | 24,11 g |
| –– mononenasycené | 6,06 g |
| –– polynenasycené | 18,06 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 12,25 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 2,57 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 43,95 g |
| – cukry | 10,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 3-4 velké brambory | Brambor zimní | 175 g |
| 3-4 3-4 větší sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 300 g 300 g šunkového salámu | Měkký salám | 300 g |
| 1 1 tatarka | Tatarská omáčka |