Nutriční hodnoty (Osvěžující jablečný kompot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 089 kJ / 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 3,47 g |
– nasycené | 1,13 g |
– nenasycené | 1,53 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 100,00 g |
– cukry | 93,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
1 svitek 1 svitek celé skořice nebo špetka mleté (nebo dle chuti a množství jablek) | Skořice ceylonská | |
3 3 celé hřebíčky (nebo dle chuti a množství jablek) | Hřebíček | |
citrónová šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
cukr dle chuti | Cukr bílý |