Nutriční hodnoty (Osvěžující jablečný kompot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 089 kJ / 499 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 3,47 g |
| – nasycené | 1,13 g |
| – nenasycené | 1,53 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 26,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 100,00 g |
| – cukry | 93,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 1 1 celá skořice (nebo 1 špetka mleté skořice) | Skořice ceylonská | |
| 3 3 celé hřebíčky (nebo dle chuti) | Hřebíček | |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý |