Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Osvěžující jablečný kompot)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 089 kJ /
499 kcal
Bílkoviny4,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky3,47 g
– nasycené1,13 g
– nenasycené1,53 g
–– mononenasycené0,13 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,27 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy100,00 g
– cukry93,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
1 svitek 1 svitek celé skořice nebo špetka mleté (nebo dle chuti a množství jablek) Skořice ceylonská
3 3 celé hřebíčky (nebo dle chuti a množství jablek) Hřebíček
citrónová šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
cukr dle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.