CheeseCake po česku

bettus Kuchař:

Doba přípravy: 15 PT0H15M 12 porcí Dorty 6 názorů

59

Suroviny

sušenky Club 1,5 balení
370 g tvarohu
380 g smetanového sýru
200 g cukru - krupice
3 vejce
1 vanilkový cukr
50 g másla
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Sušenky rozdrtíme a zalijeme rozpuštěným máslem. Výchozí hmotu rozprostřeme a vmačkáme do předem vytřené formy na dort. Dáme do lednice.

  2. Tvaroh, smetanový sýr, cukr, vejce, van.cukr rozšleháme. Směs vlijeme na připravený korpus a dáme péct do předem vyhřáté trouby na 140°C.

  3. Pečeme zhruba 80 minut - dle potřeby. (Kraje by měly být nazlátlé a prostředek by měl být vláčný.) Necháme vychladit a poté vložíme do lednice.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: CheeseCake po česku

  • bettus bettus(autor receptu)

    Lenka:Já jsem použila Maskar z Polné... :-D

    Odpovědět

  • Di Di(neregistrovaný)

    Milá Bettusko, já taky zpočátku měla cheesecake tako velehory, až jsem našla tenhle polopatický návod: http://www.labuznik.com/article.php?ID=187

    Suroviny dávám stejné jako Vy, smetanový sýr může být třeba žervé. Protože málo sladím, stačí mi 100 g cukru + 1 vanilkový, navíc 2 lžíce limetkové (nebo citronové) šťávy + kůru. Sušenky mám ráda BB.

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    bettus: Vítej na Topreceptech;-):-K:-K:-K Zdravím plusíkem;-):yes:

    Odpovědět

  • Lenka Lenka(neregistrovaná)

    Chci se zeptat jaký smetanový sýr jste tam dávala. Děkuji

    Odpovědět

  • bettus bettus(autor receptu)

    Di: Děkuji moc za výtky.. já ho dnes dělala poprvé a ty kraje byly trošku vystouplé.. Takže příště zvolím Váš postup.. :)

    Odpovědět

  • Di Di(neregistrovaný)

    Proč po česku? Snad jen s českými surovinami, ale:yes:!

    Dovoluji si přidat pár vychytávek, aby se u cheesecaku nezdvihaly okraje a nepropadalo dno (nejsou z mé hlavy): Náplň se nemá šlehat, ale raději opatrně mixovat, aby nenabrala moc vzduchu. Po nalití do formy nechat chvíli ustát a pak projet nožem (bubliny popraskají). Formu obalím zespodu alobalem a vložím do pekáčku s horkou vodou. Peču zvolna a dlouho (hodinu).

    Navrch narychlo svařím polevu z rozmačkaných jahod (rybízové šťávy) a trochu cukru (vychladit). Pak už jen ten lísteček máty nebo meduňky ......

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: cheesecake cheesecake top recepty top recept cheese cake rybízový cheesecake vanilkový cheesecake cheascake cheese cake cheese cake recept limetkový cheesecake recepty cheese cake cheesecake z zerve cheesecake vanilkový vanilkový cheesecake recept cheescake po česku cheesecake ze žervé ches cake rybízový cheescake cheesecake z club sušenek recept na cheesecake chesscake po česku

Zapomněl/a jsem heslo