Nutriční hodnoty (Věnečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 693 kJ / 4 946 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,48 g |
| Tuky | 298,72 g |
| – nasycené | 145,56 g |
| – nenasycené | 135,32 g |
| –– mononenasycené | 109,00 g |
| –– polynenasycené | 26,32 g |
| ––– omega 3 | 2,07 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 2,12 g |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 2,62 g |
| Sacharidy | 452,80 g |
| – cukry | 204,60 g |
| ––– laktóza | 50,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g ztuženého tuku | Margarín | 120 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 3 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |