Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí závitky s křenovou nádivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 136 kJ /
988 kcal
Bílkoviny24,61 g
– z toho živočišné bílkoviny19,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,90 g
Tuky78,67 g
– nasycené38,30 g
– nenasycené34,59 g
–– mononenasycené29,23 g
–– polynenasycené5,36 g
––– omega 30,30 g
Vláknina3,22 g
Cholesterol 579 mg
Sodík 1,43 g
Sůl2,84 g
Sacharidy43,90 g
– cukry12,12 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky zadního hovězího masa Hovězí kýta
dijonská hořčice Hořčice dijonská
3 lžíce 3 lžíce strouhaného křenu Křen čerstvý 45 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
4 dkg 4 dkg strouhanky Strouhanka pšeničná 40 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
5 dkg 5 dkg anglické slaniny Anglická slanina 50 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
hovězí vývar Vývar hovězí
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.