Nutriční hodnoty (Višně v čokoládě aneb domácí bonboniéra II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 984 kJ / 1 908 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,40 g |
| Tuky | 115,40 g |
| – nasycené | 51,00 g |
| – nenasycené | 55,20 g |
| –– mononenasycené | 41,80 g |
| –– polynenasycené | 13,40 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 21,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 175 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 185,20 g |
| – cukry | 170,60 g |
| ––– laktóza | 10,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g tmavé čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
| 100 g 100 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 100 g |
| 60 g 60 g 100% tuku (IVA, Omega) | Margarín | 60 g |
| 30 g 30 g kakaa | Kakao prášek | 30 g |
| višně naložené v rumu (dle potřeby) | Višně čerstvé |