Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Crostata di ricotta - sicilský mřížkový koláč- zdravěji)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 905 kJ /
1 889 kcal
Bílkoviny56,40 g
– z toho živočišné bílkoviny31,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,22 g
Tuky97,50 g
– nasycené30,73 g
– nenasycené59,60 g
–– mononenasycené36,01 g
–– polynenasycené23,59 g
––– omega 32,67 g
Vláknina23,84 g
Cholesterol 384 mg
Sodík 1,18 g
Sůl1,87 g
Sacharidy184,64 g
– cukry76,07 g
––– laktóza8,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g hery Margarín 80 g
120 g 120 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 120 g
1 lžíce 1 lžíce sladu ječmenného nebo jiného Slad ječný 15 g
1/2 1/2 vanilkového cukru Cukr vanilkový
malá špetka špetka soli Sůl mořská
trochu trochu koření - voňavé pečení s vanilkou od Antonína Vanilka prášek
1 kelímek 1 kelímek sýru ricotta Ricotta 250 g
100 ml 100 ml sojové smetany provamel Smetana sójová tekutá 100 ml
1/2 1/2 vanilkového cukru Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
kůra z 1 1 citronu Citrón čerstvý 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.