Nutriční hodnoty (Crostata di ricotta - sicilský mřížkový koláč- zdravěji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 905 kJ / 1 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,22 g |
Tuky | 97,50 g |
– nasycené | 30,73 g |
– nenasycené | 59,60 g |
–– mononenasycené | 36,01 g |
–– polynenasycené | 23,59 g |
––– omega 3 | 2,67 g |
Vláknina | 23,84 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 1,87 g |
Sacharidy | 184,64 g |
– cukry | 76,07 g |
––– laktóza | 8,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g hery | Margarín | 80 g |
120 g 120 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce sladu ječmenného nebo jiného | Slad ječný | 15 g |
1/2 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
malá špetka špetka soli | Sůl mořská | |
trochu trochu koření - voňavé pečení s vanilkou od Antonína | Vanilka prášek | |
1 kelímek 1 kelímek sýru ricotta | Ricotta | 250 g |
100 ml 100 ml sojové smetany provamel | Smetana sójová tekutá | 100 ml |
1/2 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
kůra z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |