Nutriční hodnoty (Vepřové rolo plněné játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 813 kJ / 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,18 g |
Tuky | 51,00 g |
– nasycené | 13,55 g |
– nenasycené | 25,44 g |
–– mononenasycené | 19,94 g |
–– polynenasycené | 5,50 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 12,25 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,66 g |
Sacharidy | 36,75 g |
– cukry | 19,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 plátků 5 plátků vepřové kýty | Vepřová kýta | |
100 g 100 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 100 g |
1 1 vetší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 - 3 stroužky 2 - 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
250 g 250 g drůběžích jater | Játra kuřecí | 250 g |
1 1 polévková lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 polévková lžíce Solamylu | Bramborový škrob | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
10 ks 10 ks celých fazolek | Fazolky čerstvé |