Nutriční hodnoty (Vepřové rolo plněné játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 813 kJ / 911 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 65,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,18 g |
| Tuky | 51,00 g |
| – nasycené | 13,55 g |
| – nenasycené | 25,44 g |
| –– mononenasycené | 19,94 g |
| –– polynenasycené | 5,50 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 12,25 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 2,66 g |
| Sacharidy | 36,75 g |
| – cukry | 19,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 plátků 5 plátků vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| 100 g 100 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 100 g |
| 1 1 vetší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 - 3 stroužky 2 - 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 250 g 250 g drůběžích jater | Játra kuřecí | 250 g |
| 1 1 polévková lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 polévková lžíce Solamylu | Bramborový škrob | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 10 ks 10 ks celých fazolek | Fazolky čerstvé |