Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené jáhly s tuňákem a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie750 kJ /
179 kcal
Bílkoviny4,61 g
– z toho živočišné bílkoviny2,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,95 g
Tuky11,05 g
– nasycené6,84 g
– nenasycené3,59 g
–– mononenasycené3,08 g
–– polynenasycené0,51 g
––– omega 30,10 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 34 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy14,11 g
– cukry12,61 g
––– laktóza3,61 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
jáhly Jáhly
1 1 větší (nebo 2 střední) rajče
1 1 větší paprika Paprika červená čerstvá 150 g
konzerva konzerva tuňáka ve vlastní šťávě Tuňák ve vlastní šťávě
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
trochu trochu pórku nakrájeného na nudličky (je jedno, jestli zvolíte bílou nebo zelenou část, já jsem použila jen bílou) Pórek čerstvý
1/2 kelímku 1/2 kelímku zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 95 ml
trochu trochu kečupu Kečup sladký
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bazalka Bazalka čerstvá
oregáno Oregano sušené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.