Nutriční hodnoty (Zapečené jáhly s tuňákem a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 750 kJ / 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
Tuky | 11,05 g |
– nasycené | 6,84 g |
– nenasycené | 3,59 g |
–– mononenasycené | 3,08 g |
–– polynenasycené | 0,51 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 14,11 g |
– cukry | 12,61 g |
––– laktóza | 3,61 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
jáhly | Jáhly | |
1 1 větší (nebo 2 střední) rajče | ||
1 1 větší paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
konzerva konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
trochu trochu pórku nakrájeného na nudličky (je jedno, jestli zvolíte bílou nebo zelenou část, já jsem použila jen bílou) | Pórek čerstvý | |
1/2 kelímku 1/2 kelímku zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 95 ml |
trochu trochu kečupu | Kečup sladký | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
oregáno | Oregano sušené |