Nutriční hodnoty (Jablečné kroužky se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 378 kJ / 807 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,75 g |
| Tuky | 11,38 g |
| – nasycené | 2,82 g |
| – nenasycené | 5,51 g |
| –– mononenasycené | 3,07 g |
| –– polynenasycené | 2,44 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 16,65 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 133,68 g |
| – cukry | 59,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 3-4 jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 75 ml 75 ml bílého vína (nebo červeného vína) | Víno bílé suché | 75 ml |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| skořicový cukr | Cukr skořicový |