Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-jogurtové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 637 kJ /
3 259 kcal
Bílkoviny78,10 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,70 g
Tuky71,60 g
– nasycené16,12 g
– nenasycené42,57 g
–– mononenasycené31,15 g
–– polynenasycené11,42 g
––– omega 31,95 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 588 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy565,40 g
– cukry362,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
2 PL 2 PL vody Voda 36 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 KL 2 KL prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
2 PL 2 PL kakaa Kakao prášek 50 g
3 3 jahodové jogurty (použila jsem Dobrého tátu) Jogurt kravský ovocný 3,5%
želatinový ztužovač Ztužovač želatinový
10 dkg 10 dkg drobně nakrájených jahod Jahody čerstvé 100 g
1 1 pomazánkové máslo čisté Pomazánka mléčná
1 1 šlehačka 33% Šlehačka 35%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
10 dkg 10 dkg cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
marmeláda Marmeláda jahodová
dětské piškoty Piškoty
kakao Kakao prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.