Nutriční hodnoty (Jahodovo-jogurtové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 637 kJ / 3 259 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,70 g |
| Tuky | 71,60 g |
| – nasycené | 16,12 g |
| – nenasycené | 42,57 g |
| –– mononenasycené | 31,15 g |
| –– polynenasycené | 11,42 g |
| ––– omega 3 | 1,95 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 588 mg |
| Sůl | 1,69 g |
| Sacharidy | 565,40 g |
| – cukry | 362,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 PL 2 PL vody | Voda | 36 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 KL 2 KL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
| 2 PL 2 PL kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 3 3 jahodové jogurty (použila jsem Dobrého tátu) | Jogurt kravský ovocný 3,5% | |
| želatinový ztužovač | Ztužovač želatinový | |
| 10 dkg 10 dkg drobně nakrájených jahod | Jahody čerstvé | 100 g |
| 1 1 pomazánkové máslo čisté | Pomazánka mléčná | |
| 1 1 šlehačka 33% | Šlehačka 35% | |
| 1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| 10 dkg 10 dkg cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| dětské piškoty | Piškoty | |
| kakao | Kakao prášek |