Nutriční hodnoty (Špagetové vlasatice s přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 503 kJ / 1 793 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,20 g |
| Tuky | 96,45 g |
| – nasycené | 27,50 g |
| – nenasycené | 62,02 g |
| –– mononenasycené | 23,40 g |
| –– polynenasycené | 38,62 g |
| ––– omega 3 | 1,61 g |
| Vláknina | 12,05 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 1,81 g |
| Sůl | 4,46 g |
| Sacharidy | 170,67 g |
| – cukry | 6,47 g |
| ––– laktóza | 1,47 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku špaget | Špagety pšeničné | 250 g |
| 4 nožičky 4 nožičky párku | Párek vepřový | 160 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 5 5 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| hrst hrst černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 4 lžíce 4 lžíce majolky | Majonéza | 60 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
| 6 lístků 6 lístků bazalky | Bazalka čerstvá |