Nutriční hodnoty (Jednoduchý ředkvičkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 136 kJ / 271 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,26 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,66 g | 
| Tuky | 22,00 g | 
| – nasycené | 14,20 g | 
| – nenasycené | 6,60 g | 
| –– mononenasycené | 6,00 g | 
| –– polynenasycené | 0,60 g | 
| ––– omega 3 | 0,20 g | 
| Vláknina | 2,42 g | 
| Cholesterol | 72 mg | 
| Sodík | 91 mg | 
| Sůl | 0,23 g | 
| Sacharidy | 10,90 g | 
| – cukry | 10,02 g | 
| ––– laktóza | 7,60 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g | 
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml | 
| kopr (dle chuti) | Kopr nať čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | 
 
	