Nutriční hodnoty (Špenátový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 017 kJ / 2 394 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,00 g |
| Tuky | 157,74 g |
| – nasycené | 72,12 g |
| – nenasycené | 68,54 g |
| –– mononenasycené | 36,11 g |
| –– polynenasycené | 32,43 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 14,95 g |
| Cholesterol | 1,21 g |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,27 g |
| Sacharidy | 133,90 g |
| – cukry | 20,35 g |
| ––– laktóza | 11,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 svazek 1 svazek rukoly | Rukola čerstvá | |
| 500 g 500 g špenátu listového, může být mražený | Špenát čerstvý | 500 g |
| 3 lžíce 3 lžíce parmezánu (ev. Gran Moravia) | Parmezán | 45 g |
| 300 g 300 g ricotty | Ricotta | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
| 275 g 275 g listového těsta | Listové těsto | 275 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |