Nutriční hodnoty (Pečený vepřový hřebínek s fenyklem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 571 kJ / 2 526 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 217,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 208,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,68 g |
| Tuky | 140,85 g |
| – nasycené | 44,87 g |
| – nenasycené | 75,73 g |
| –– mononenasycené | 66,23 g |
| –– polynenasycené | 9,50 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 9,02 g |
| Cholesterol | 545 mg |
| Sodík | 1,51 g |
| Sůl | 3,63 g |
| Sacharidy | 63,06 g |
| – cukry | 25,36 g |
| ––– laktóza | 7,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřový hřebínek | Vepřová kotleta s kostí | 1000 g |
| 2 lžíce 2 lžíce směs koření na pečené maso | Provensálské koření | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku rozdrceného | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 dcl 2 dcl rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 200 ml |
| 2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 2 ks 2 ks fenyklu | Fenykl hlíza | |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžíce 2 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 1/2 hrníčku 1/2 hrníčku zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |
| 1/2 hrníčku 1/2 hrníčku sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
| 1/3 hrníčku 1/3 hrníčku Parmazánu nastrouhaného | Parmezán | 83.3333358168602 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |