

Růžové pusinky
Suroviny
- Na 1 bílek
- 60 g cukru krupice
- červené barvivo
- lžička citronové šťávy
Postup přípravy receptu
Bílky ušleháme s citronem nejvyšší rychlostí do tuha, postupně přisypáváme cukr, nakonec kápneme trochu barviva.
Sáčkem s ostře řezanou špičkou tvoříme na plech s pečícím papírem pusinky.
Sušíme na 90 °C asi hodinu.
Poznámka od kuchařky
Když pusinky, tak pusinky ! Proč ne?
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Růžové pusinky
-
LentilkaB: Ja bežné farbím hmotu na pusinky gélovkami a nikdy mi hmota nezredla ale dávam asi viacej cukru na jeden bielok. Hmotnosť bielku a dvojnásobok cukru. Nedávam citrón. My ho tam nemáme radi.
-
Tak jsem přidala kapičku gelového barviva a sníh okamžitě roztál
-
-
Krásne sú. Skúšala som robiť pusinky (božteky
) Oproti receptu som bielky s cukrom ručnou metlou šľahala nad parou, kým sa cukor skoro nerozpustil, potom som pridala štipku soli vyliala som ich do robota a nechala šľahať do tuha. Cukru som dala na 1 bielok 70g.
-
Krásné
-
-
-
Moc hezké
-
Ty se vyblbneš teda
-
Pane, jo, si hračička - šikulka