Nutriční hodnoty (Ledvinkové ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 783 kJ / 1 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,20 g |
Tuky | 52,71 g |
– nasycené | 14,57 g |
– nenasycené | 16,69 g |
–– mononenasycené | 8,54 g |
–– polynenasycené | 8,14 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 18,06 g |
Cholesterol | 1,98 g |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 62,70 g |
– cukry | 32,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g ledvinek | Ledviny vepřové | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 strouzky 3 strouzky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1/2 1/2 malého rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
100 g 100 g gothaje | Měkký salám | 100 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
sůl | Sůl mořská |