Nutriční hodnoty (Ledvinkové ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 783 kJ / 1 143 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,20 g |
| Tuky | 52,71 g |
| – nasycené | 14,57 g |
| – nenasycené | 16,69 g |
| –– mononenasycené | 8,54 g |
| –– polynenasycené | 8,14 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 18,06 g |
| Cholesterol | 1,98 g |
| Sodík | 1,81 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 62,70 g |
| – cukry | 32,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g ledvinek | Ledviny vepřové | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 strouzky 3 strouzky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1/2 1/2 malého rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
| 100 g 100 g gothaje | Měkký salám | 100 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| sůl | Sůl mořská |