Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ledvinkové ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 783 kJ /
1 143 kcal
Bílkoviny99,00 g
– z toho živočišné bílkoviny90,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,20 g
Tuky52,71 g
– nasycené14,57 g
– nenasycené16,69 g
–– mononenasycené8,54 g
–– polynenasycené8,14 g
––– omega 30,03 g
Vláknina18,06 g
Cholesterol 1,98 g
Sodík 1,81 g
Sůl4,50 g
Sacharidy62,70 g
– cukry32,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g ledvinek Ledviny vepřové 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 strouzky 3 strouzky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1/2 1/2 malého rajčatového protlaku Protlak rajčatový
100 g 100 g gothaje Měkký salám 100 g
drcený kmín Kmín mletý
mletá paprika Paprika červená sušená
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.