Nutriční hodnoty (Ryba s omáčkou Gribiche)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 325 kJ / 556 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,45 g |
| Tuky | 46,69 g |
| – nasycené | 8,64 g |
| – nenasycené | 31,34 g |
| –– mononenasycené | 25,84 g |
| –– polynenasycené | 5,50 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 1,13 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 1,03 g |
| Sůl | 2,43 g |
| Sacharidy | 5,79 g |
| – cukry | 0,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| rybí filety | Treska filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citrónový pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| citrón | Citrón čerstvý | |
| 3 3 uvařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 lžíce 1 lžíce Dijónské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce kaparů (nebo 1 sterilovaný okurek) | Kapary | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 5 ml |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |