Nutriční hodnoty (Ryba s omáčkou Gribiche)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 325 kJ / 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,45 g |
Tuky | 46,69 g |
– nasycené | 8,64 g |
– nenasycené | 31,34 g |
–– mononenasycené | 25,84 g |
–– polynenasycené | 5,50 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 5,79 g |
– cukry | 0,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
rybí filety | Treska filet | |
sůl | Sůl mořská | |
citrónový pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
citrón | Citrón čerstvý | |
3 3 uvařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce Dijónské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce kaparů (nebo 1 sterilovaný okurek) | Kapary | 15 g |
1 lžička 1 lžička červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 5 ml |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá |