Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ryba s omáčkou Gribiche)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 325 kJ /
556 kcal
Bílkoviny27,49 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,45 g
Tuky46,69 g
– nasycené8,64 g
– nenasycené31,34 g
–– mononenasycené25,84 g
–– polynenasycené5,50 g
––– omega 30,26 g
Vláknina1,13 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,43 g
Sacharidy5,79 g
– cukry0,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
rybí filety Treska filet
sůl Sůl mořská
citrónový pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
citrón Citrón čerstvý
3 3 uvařená vejce Vejce slepičí 210 g
1 lžíce 1 lžíce Dijónské hořčice Hořčice dijonská 15 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce kaparů (nebo 1 sterilovaný okurek) Kapary 15 g
1 lžička 1 lžička červeného vinného octa Ocet vinný červený 5 ml
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželová nať Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.