Nutriční hodnoty (Brambory zapečené se špenátem II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 826 kJ / 1 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,82 g |
Tuky | 23,90 g |
– nasycené | 5,54 g |
– nenasycené | 10,58 g |
–– mononenasycené | 8,43 g |
–– polynenasycené | 2,16 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 28,16 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 367 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 174,60 g |
– cukry | 14,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 kostka 1 kostka špenátu | Špenát čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
uzené maso nebo uzenina | Vepřová plec uzená | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
tvrdý sýr na strouhání | Sýr kravský tvrdý 30% | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |