Nutriční hodnoty (Hruškové lívance s javorovým sirupem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 322 kJ / 1 272 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,29 g |
| Tuky | 18,51 g |
| – nasycené | 6,62 g |
| – nenasycené | 8,35 g |
| –– mononenasycené | 4,83 g |
| –– polynenasycené | 3,51 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 295 mg |
| Sůl | 0,91 g |
| Sacharidy | 219,94 g |
| – cukry | 42,79 g |
| ––– laktóza | 18,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| javorový sirup | Sirup javorový | |
| hustý jogurt nebo smetana | Jogurt kravský bílý 3,5% |