Nutriční hodnoty (Ranní croissanty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 678 kJ / 1 835 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
| Tuky | 107,50 g |
| – nasycené | 67,25 g |
| – nenasycené | 38,00 g |
| –– mononenasycené | 33,00 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 805 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 183,50 g |
| – cukry | 13,50 g |
| ––– laktóza | 1,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku změklého másla | Máslo kravské | 125 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku přírodního sýru cottage | Cottage | |
| mouka na vál | Mouka pšeničná hladká | |
| vejce na potření | Vejce slepičí |