Kuřecí přírodní plátek na kmínu

mika59 Kuchařka: mika59

Doba přípravy: 8-10 minut + odležení 2 porce Drůbeží maso 5 názorů

Suroviny

kuřecí prso
plátek másla
1 lžička mletého kmínu
1 stroužek utřeného česneku
zelená petrželka nasekaná na drobno nebo sušená
sůl
čerstvě mletý pepř
hl. mouka
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prso rozkrojíme na dva tenčí plátky. Lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. Na menší pánvičce rozpustíme máslo. Vsypeme kmín, česnek a petrželku. Necháme pár vteřin rozvonět a pánvičku odstavíme.

  2. Do vlažného másla vložíme maso a máslem obalíme. Necháme uležet. Na rozpálenou suchou pánev - grilovací nebo obyčejnou položíme maso. Opékáme z každé strany 3-4 minuty podle velikosti masa.

  3. Na menší pánvičku, kde nám zbylo trochu ochuceného másla, zaprášíme trochu mouky a zředíme lehce vodou. Necháme povařit, dochutíme a maso tím na talíři poléváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 391 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí přírodní plátek na kmínu

Tématické fráze: kuřecí platek na přírodně přírodní kuřecí plátek kuřecí na kmíně kuřecí plátek přírodní kuřecí plátek se šťávou kuřecí maso na kmine kuřecí plátky kuřecí plátky na kmíně kureci prirodni platek přírodní kuřecí maso přírodní kuřecí platky jak připravit kuřecí plátek přírodní maso na kminu platky na kmine kuřecí na kmínu krůtí přírodní plátek přírodní kuřecí plátek na panvicce kureci platky na másle kureci platky na pepri kuřecí platky přírodní

Zapomněl/a jsem heslo