Kuřecí přírodní plátek na kmínu

Drůbeží maso Doba přípravy: 8-10 minut + odležení 5 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 8-10 minut + odležení 5 názorů

Suroviny 2 porce

kuřecí prso
plátek másla
1 lžička mletého kmínu
1 stroužek utřeného česneku
zelená petrželka nasekaná na drobno nebo sušená
sůl
čerstvě mletý pepř
hl. mouka

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prso rozkrojíme na dva tenčí plátky. Lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. Na menší pánvičce rozpustíme máslo. Vsypeme kmín, česnek a petrželku. Necháme pár vteřin rozvonět a pánvičku odstavíme.

  2. Do vlažného másla vložíme maso a máslem obalíme. Necháme uležet. Na rozpálenou suchou pánev - grilovací nebo obyčejnou položíme maso. Opékáme z každé strany 3-4 minuty podle velikosti masa.

  3. Na menší pánvičku, kde nám zbylo trochu ochuceného másla, zaprášíme trochu mouky a zředíme lehce vodou. Necháme povařit, dochutíme a maso tím na talíři poléváme.

Komentáře k receptu Kuřecí přírodní plátek na kmínu

Tématické fráze: přírodní kuřecí plátek kuřecí plátky kuřecí plátek kuřecí platek na přírodně kuřecí na kmíně kuřecí plátky na kmíně přírodní kuřecí plátek se šťávou kuřecí maso na kmine kureci prirodni platek přírodní kuřecí platky kuřecí plátek recept kuřecí na platky kureci prsa na kmine přírodní kuřecí maso přírodní kuřecí prsa přírodní kureci přírodní kuřecí plátek recept kuře recepty platky na kmine jak připravit kuřecí plátek