Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk vařený "a lá svíčková")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 455 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 27,67 g |
– nasycené | 17,81 g |
– nenasycené | 8,31 g |
–– mononenasycené | 7,53 g |
–– polynenasycené | 0,78 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 15,80 g |
– cukry | 13,70 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 2-3 vepřové jazyky | Jazyk vepřový | |
voda | Voda | |
sůl | Sůl mořská | |
nové koření | Nové koření | |
celý pepř | Pepř černý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
kořenová zelenina - 2 mrkve, 1 petržel, kousek celeru | Mrkev čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej (nebo máslo) | Olej řepkový | |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |