Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk vařený "a lá svíčková")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 455 kJ / 348 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 27,67 g |
| – nasycené | 17,81 g |
| – nenasycené | 8,31 g |
| –– mononenasycené | 7,53 g |
| –– polynenasycené | 0,78 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 106 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 15,80 g |
| – cukry | 13,70 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 2-3 vepřové jazyky | Jazyk vepřový | |
| voda | Voda | |
| sůl | Sůl mořská | |
| nové koření | Nové koření | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| kořenová zelenina - 2 mrkve, 1 petržel, kousek celeru | Mrkev čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej (nebo máslo) | Olej řepkový | |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |