Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk vařený "a lá svíčková")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 455 kJ /
348 kcal
Bílkoviny7,98 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky27,67 g
– nasycené17,81 g
– nenasycené8,31 g
–– mononenasycené7,53 g
–– polynenasycené0,78 g
––– omega 30,25 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy15,80 g
– cukry13,70 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 2-3 vepřové jazyky Jazyk vepřový
voda Voda
sůl Sůl mořská
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený
kořenová zelenina - 2 mrkve, 1 petržel, kousek celeru Mrkev čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej (nebo máslo) Olej řepkový
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.