Nutriční hodnoty (Bramborák z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 608 kJ / 1 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,60 g |
Tuky | 87,47 g |
– nasycené | 49,29 g |
– nenasycené | 30,28 g |
–– mononenasycené | 26,03 g |
–– polynenasycené | 4,25 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 768 mg |
Sodík | 4,23 g |
Sůl | 10,93 g |
Sacharidy | 93,70 g |
– cukry | 10,30 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
2 2 starší rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 3 hermelíny | Hermelín | 300 g |
mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
olej na vymazání plechu | Olej řepkový |