Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák z trouby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 608 kJ /
1 579 kcal
Bílkoviny99,96 g
– z toho živočišné bílkoviny87,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,60 g
Tuky87,47 g
– nasycené49,29 g
– nenasycené30,28 g
–– mononenasycené26,03 g
–– polynenasycené4,25 g
––– omega 30,83 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 768 mg
Sodík 4,23 g
Sůl10,93 g
Sacharidy93,70 g
– cukry10,30 g
––– laktóza4,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší brambory Brambor zimní 200 g
2 2 starší rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3 3 hermelíny Hermelín 300 g
mléko podle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
česnek podle chuti Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
olej na vymazání plechu Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.