Nutriční hodnoty (Vepřové kousky na paprice z tlakového hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 503 kJ / 1 076 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 154,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,20 g |
| Tuky | 32,72 g |
| – nasycené | 7,96 g |
| – nenasycené | 16,58 g |
| –– mononenasycené | 14,13 g |
| –– polynenasycené | 2,46 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 10,31 g |
| Cholesterol | 488 mg |
| Sodík | 398 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 29,90 g |
| – cukry | 19,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3/4 kg 3/4 kg vepřového plecka | Vepřová plec | 750 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| chilli vločky dle chuti | Chilli paprička sušená | |
| 2 2 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| 1/2 1/2 čajové lžičky pepře | Pepř černý | 0.5 g |
| 1/2 1/2 čajové lžičky soli | Sůl mořská | |
| 1 1 čajová lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | |
| 1 1 masox | Bujón hovězí | |
| 1 1 čerstvá kapie (4 poloviny sterilované) | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 50 ml 50 ml bílého vína (i krabicové) | Víno bílé suché | 50 ml |
| 1 1 čajová lžička Solamylu | Bramborový škrob |