Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kousky na paprice z tlakového hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 503 kJ /
1 076 kcal
Bílkoviny154,45 g
– z toho živočišné bílkoviny149,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,20 g
Tuky32,72 g
– nasycené7,96 g
– nenasycené16,58 g
–– mononenasycené14,13 g
–– polynenasycené2,46 g
––– omega 30,15 g
Vláknina10,31 g
Cholesterol 488 mg
Sodík 398 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy29,90 g
– cukry19,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3/4 kg 3/4 kg vepřového plecka Vepřová plec 750 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
chilli vločky dle chuti Chilli paprička sušená
2 2 polévkové lžíce olivového oleje Olej olivový
1/2 1/2 čajové lžičky pepře Pepř černý 0.5 g
1/2 1/2 čajové lžičky soli Sůl mořská
1 1 čajová lžička sladké papriky Paprika červená sušená
1 1 masox Bujón hovězí
1 1 čerstvá kapie (4 poloviny sterilované) Paprika červená čerstvá 250 g
50 ml 50 ml bílého vína (i krabicové) Víno bílé suché 50 ml
1 1 čajová lžička Solamylu Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.