Nutriční hodnoty (Omeleta s rajčetem a avokádem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 417 kJ / 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
| Tuky | 49,07 g |
| – nasycené | 26,21 g |
| – nenasycené | 17,39 g |
| –– mononenasycené | 14,97 g |
| –– polynenasycené | 2,42 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 631 mg |
| Sodík | 372 mg |
| Sůl | 0,86 g |
| Sacharidy | 7,83 g |
| – cukry | 5,83 g |
| ––– laktóza | 2,83 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vajíčka bílky a žloutky zvlášť | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 62.5 ml |
| 10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 1 rajče nakrájené na kostičky | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 25 g 25 g nastrouhaného čedaru | Čedar | 25 g |
| 1/2 1/2 avokáda na plátky | Avokádo čerstvé | |
| čerstvý koriandr nasekaný | Koriandr listy čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |