Nutriční hodnoty (Pikantní směs s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 080 kJ / 975 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 51,26 g |
| – nasycené | 6,71 g |
| – nenasycené | 38,19 g |
| –– mononenasycené | 27,71 g |
| –– polynenasycené | 10,48 g |
| ––– omega 3 | 2,84 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 379 mg |
| Sodík | 2,04 g |
| Sůl | 4,71 g |
| Sacharidy | 49,90 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřového masa (ořez) | Vepřová kýta | 300 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce solamylu (do zálivky) | Bramborový škrob | 15 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |