Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šlehačkový dort s broskvemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 817 kJ /
912 kcal
Bílkoviny0,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky101,00 g
– nasycené41,50 g
– nenasycené58,00 g
–– mononenasycené43,00 g
–– polynenasycené15,00 g
––– omega 31,15 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 121 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy0,42 g
– cukry0,42 g
––– laktóza0,41 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 dortový korpus (recept v poznámce)
1 1 vanilkový pudinkový v prášek
100 ml 100 ml broskvové šťávy Šťáva z broskve 100 ml
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
100 g 100 g Hery Margarín 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 2 střední broskve (nebo jiné ovoce) Dužina broskve čerstvá
marmeláda na promazání korpusu (dle chuti) Marmeláda jahodová
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
Lentilky Bonbon čokoládový
ovoce (dle chuti) Jahody čerstvé
kokos (dle chuti) Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.