Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šlehačkový dort s broskvemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 817 kJ /
912 kcal
Bílkoviny0,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky101,00 g
– nasycené41,50 g
– nenasycené58,00 g
–– mononenasycené43,00 g
–– polynenasycené15,00 g
––– omega 31,15 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 121 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy0,42 g
– cukry0,42 g
––– laktóza0,41 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
pudink v prášku Puding v prášku
0,1 ml 0,1 ml broskvové šťávy Šťáva z broskve 0.10000000149011612 ml
0,2 ml 0,2 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 0.20000000298023224 ml
100 g 100 g Hery Margarín 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
broskve nebo jiné ovovce Dužina broskve čerstvá
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
ztužovač do šlehačky Ztužovač šlehačky
Lentilky Bonbon čokoládový
ovoce Jahody čerstvé
kokos Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.