Nutriční hodnoty (Šlehačkový dort s broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 817 kJ / 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 101,00 g |
– nasycené | 41,50 g |
– nenasycené | 58,00 g |
–– mononenasycené | 43,00 g |
–– polynenasycené | 15,00 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,42 g |
– cukry | 0,42 g |
––– laktóza | 0,41 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
pudink v prášku | Puding v prášku | |
0,1 ml 0,1 ml broskvové šťávy | Šťáva z broskve | 0.10000000149011612 ml |
0,2 ml 0,2 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 0.20000000298023224 ml |
100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
broskve nebo jiné ovovce | Dužina broskve čerstvá | |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
ztužovač do šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
Lentilky | Bonbon čokoládový | |
ovoce | Jahody čerstvé | |
kokos | Kokos strouhaný |