Nutriční hodnoty (Korzické maso s těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 19 936 kJ / 4 765 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 311,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 230,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 81,30 g |
| Tuky | 170,45 g |
| – nasycené | 46,77 g |
| – nenasycené | 114,55 g |
| –– mononenasycené | 83,14 g |
| –– polynenasycené | 31,41 g |
| ––– omega 3 | 9,38 g |
| Vláknina | 43,50 g |
| Cholesterol | 598 mg |
| Sodík | 539 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 479,73 g |
| – cukry | 35,00 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hovězího zadního masa | Hovězí kýta | 1000 g |
| 10 dkg 10 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 30 dkg 30 dkg cibule | Cibule čerstvá | 300 g |
| svazek svazek bylinek nebo 2 lžíce provensálského koření | Petržel nať čerstvá | |
| 20 dkg 20 dkg žampiónů nebo směsi hřibů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 1 polévkové lžíce soli | Sůl mořská | |
| 1 litr 1 litr hovězího vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
| 50 dkg 50 dkg těstovin | Těstoviny pšeničné | 500 g |
| 5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1 1 polévková lžíce soli | Sůl mořská |