Nutriční hodnoty (Katovy bůčkové špalky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 305 kJ / 1 746 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,02 g |
| Tuky | 148,98 g |
| – nasycené | 38,79 g |
| – nenasycené | 78,48 g |
| –– mononenasycené | 63,91 g |
| –– polynenasycené | 14,57 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 10,32 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 321 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 22,70 g |
| – cukry | 9,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 500 g 500 g pěkného, prorostlého bůčku | Vepřový bok | 500 g |
| 200 200 g žampionů pokrájených na plátky | Žampion čerstvý | |
| 3 lžíce 3 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř podle potřeby | Pepř černý | |
| chilli koření podle toho,jak každý snese | Chilli paprička mletá | |
| lžička lžička hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |