Nutriční hodnoty (Vepřový plátek na cibulové peřince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 377 kJ / 90 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 0,39 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
| – cukry | 8,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové kotlety (kýty) | Vepřová kotleta s kostí | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 polévková lžíce kaparů v soli | Kapary | |
| 1 hrst 1 hrst parmezánu | Parmezán | |
| 1 hrst 1 hrst hub (já měla naložené sterilované hříbky) | Hřib čerstvý | |
| 2 2 polévková lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pivo na podlití | Pivo světlé 10ᵒ |