Nutriční hodnoty (Kefírový koláč s broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 378 kJ / 2 958 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
| Tuky | 123,32 g |
| – nasycené | 12,84 g |
| – nenasycené | 100,00 g |
| –– mononenasycené | 69,40 g |
| –– polynenasycené | 30,60 g |
| ––– omega 3 | 8,58 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 548 mg |
| Sodík | 346 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 399,15 g |
| – cukry | 188,95 g |
| ––– laktóza | 7,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 170 g 170 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 170 g |
| 200 ml 200 ml kefíru (nebo podmáslí, jogurtu, zakysané smetany) | Kefír | 200 ml |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 3 3 velké oloupané broskve (čerstvé nebo kompotované) | Dužina broskve čerstvá | |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |