Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírový koláč s broskvemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 378 kJ /
2 958 kcal
Bílkoviny58,46 g
– z toho živočišné bílkoviny23,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,50 g
Tuky123,32 g
– nasycené12,84 g
– nenasycené100,00 g
–– mononenasycené69,40 g
–– polynenasycené30,60 g
––– omega 38,58 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 346 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy399,15 g
– cukry188,95 g
––– laktóza7,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
170 g 170 g hnědého cukru Cukr třtinový 170 g
200 ml 200 ml kefíru (nebo podmáslí, jogurtu, zakysané smetany) Kefír 200 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
3 3 velké oloupané broskve (čerstvé nebo kompotované) Dužina broskve čerstvá
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.