Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Punčový tunel)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 827 kJ /
3 066 kcal
Bílkoviny55,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky39,00 g
– nasycené9,34 g
– nenasycené18,10 g
–– mononenasycené14,12 g
–– polynenasycené3,98 g
––– omega 30,14 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 561 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy569,43 g
– cukry475,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g krupicového cukru Cukr bílý 120 g
5 5 vajíček Vejce slepičí 350 g
120 g 120 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 120 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
jahodový džem na potření (podle potřeby) Marmeláda jahodová
2 lžíce 2 lžíce punčového aroma Aroma citrónové
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
4 lžíce 4 lžíce práškového cukru Cukr bílý 100 g
kakao (podle potřeby) Kakao prášek
potravinářské barvivo (lze použít sirup z červené řepy) E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
250 g 250 g práškového cukru Cukr bílý 250 g
2 lžíce 2 lžíce teplého rumu Rum 34 ml
3 lžíce 3 lžíce teplé vody Voda 54 ml
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.