Nutriční hodnoty (Punčový tunel)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 827 kJ / 3 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 39,00 g |
– nasycené | 9,34 g |
– nenasycené | 18,10 g |
–– mononenasycené | 14,12 g |
–– polynenasycené | 3,98 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 569,43 g |
– cukry | 475,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g krupicového cukru | Cukr bílý | 120 g |
5 5 vajíček | Vejce slepičí | 350 g |
120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
jahodový džem na potření (podle potřeby) | Marmeláda jahodová | |
2 lžíce 2 lžíce punčového aroma | Aroma citrónové | |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
4 lžíce 4 lžíce práškového cukru | Cukr bílý | 100 g |
kakao (podle potřeby) | Kakao prášek | |
potravinářské barvivo (lze použít sirup z červené řepy) | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
250 g 250 g práškového cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce teplého rumu | Rum | 34 ml |
3 lžíce 3 lžíce teplé vody | Voda | 54 ml |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |