Nutriční hodnoty (Bylinkové file zahrabané v bramborách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 286 kJ / 1 502 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,99 g |
| Tuky | 59,19 g |
| – nasycené | 13,27 g |
| – nenasycené | 45,06 g |
| –– mononenasycené | 33,89 g |
| –– polynenasycené | 11,17 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 30,08 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 265 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 121,82 g |
| – cukry | 16,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 velkých brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 0,5 kg 0,5 kg pangase (zhruba 3 filety) | Pangas filet | 500 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| citrón | Citrón čerstvý | |
| 1/2 PL 1/2 PL tymiánu | Tymián sušený | 7.5 g |
| 1/2 PL 1/2 PL bazalky | Bazalka čerstvá | 7.5 g |
| 1/2 PL 1/2 PL provensálských bylinek | Provensálské koření | 7.5 g |
| 1/2 PL 1/2 PL sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 5 g |
| 1/2 PL 1/2 PL kari | Kari | 7.5 g |
| trochu trochu koření na gyros | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo na vymazání pekáče | Máslo kravské | |
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| Niva | Niva 50% t. v s. |