Nutriční hodnoty (Vynikající sýrová omáčka s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 406 kJ / 1 053 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,91 g |
| Tuky | 59,70 g |
| – nasycené | 23,80 g |
| – nenasycené | 34,76 g |
| –– mononenasycené | 24,72 g |
| –– polynenasycené | 10,04 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 1,97 g |
| Cholesterol | 88 mg |
| Sodík | 1,33 g |
| Sůl | 3,20 g |
| Sacharidy | 75,25 g |
| – cukry | 32,78 g |
| ––– laktóza | 29,76 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí skelety | Droby kuřecí směs | |
| 60 g 60 g Hery | Margarín | 60 g |
| 60 g 60 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 250 ml 250 ml vývaru | Vývar masový | 250 ml |
| 3 trojúhelníčky 3 trojúhelníčky taveného sýra (Veselá Kráva) | Sýr tavený | 36 g |
| 75 g 75 g Eidamu 45% | Sýr kravský tvrdý 30% | 75 g |
| 1 1 zeleninový bujón | Bujón zeleninový | |
| Podravka | Kořenící směs sypká | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| oregano | Oregano sušené |