Pomazánka z pečeného vepřového masa

Suroviny

300-350 g pečeného masa (měla jsem krkovici a koleno)
1 větší cibule
1-2 střední uvařené brambory
2 lžíce naložené a nasekané kapie (ve sladkokyselém nálevu)
1-2 lžíce pikantní hořčice
výpek dle potřeby
sůl
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso, hořčici a brambory rozmixujeme ponorným mixérem do hladké pomazánky. Cibuli a kapii nakrájíme na drobno. Požadovanou hustotu upravíme studeným výpekem.

  2. Pomazánku spojíme s cibulí, kapií a dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Všechno důkladně promícháme a dáme vychladit. Podáváme nejlépe s čerstvým, křupavým chlebem.

Poznámka od kuchařky

Brambory pomazánku odlehčí i nastaví.

Komentáře k receptu Pomazánka z pečeného vepřového masa

Tématické fráze: pomazánka z pečeného masa masová pomazánka z pečeného masa pomazánka z vepřového masa pomazánka z vepřového kolena pomazánka ze zbylého masa pomazanka z peceneho kolena pomazánka z výpeku pomazánka ze zbylého vepřového masa pomazánka s pečeného masa pomazánka z pečeného masa recept pomazánka z pečeného kolene top recepty pečene vepřové maso pomazánky z pečeného masa pečené vepřové koleno vepřové pečené maso zbytky recepty pomazánky z vepřového masa recept na pomazanku z peceneho masa zbylé pečené vepřové maso pomazanka zpečeneho vepřoveho masa recepty z pečeného masa