Nutriční hodnoty (Vepřové na česneku s maskarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 638 kJ / 1 347 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,62 g |
Tuky | 74,59 g |
– nasycené | 13,91 g |
– nenasycené | 51,62 g |
–– mononenasycené | 42,93 g |
–– polynenasycené | 8,70 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 12,14 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 986 mg |
Sůl | 2,47 g |
Sacharidy | 89,79 g |
– cukry | 9,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g řízky z krkovičky | Vepřová krkovice | 300 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
2 cl 2 cl šťáva z červené řepy | Šťáva z červené řepy | 20 ml |
4 cl 4 cl šťáva ze špenátu | Šťáva ze špenátu | 40 ml |
2 cl 2 cl balsamica | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
4 pl 4 pl olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
1 pl 1 pl kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
1 čl 1 čl sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 10 ml |