Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Makové krachle

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 3. 2013 14:31

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Taková rychlovka, ale zas jiné, než klasický štrudl

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

hosta hosta

16. 4. 2013 15:37

Kroupovka:no to jsem ráda, od tebe to fakt potěší. Nejlepší věci bývají ty nejjednodušší:-D

Kroupovka Kroupovka

16. 4. 2013 14:10

... dělala jsem a jsou výborné. :yes: Prozatím jen těch 8 z chlazeného, vyváleného těsta, ale byly pryč asi během 3 minut. Byli jsme na ně 4 a to byl fofr. Takže příště dělám z velkého těsta, myslím, že i to bude málo.
...fakt úžasně dobré ;-)

Betyna

29. 3. 2013 20:09

:yes:

jarka skrobakova

29. 3. 2013 16:29

:yes::yes::-K

Jitkas

29. 3. 2013 12:08

Taky myslim, mohou to byt ruzne tvary(jak rika hosta), dulezite je, kdyz se kousne, udela to "chrup", tedy je to slyset. To prave tim zkaramelizovanym cukrem. Tez se delaji z plnenych oplatek, ci cokolady, ty tez "chrupnou".

spagetka spagetka

29. 3. 2013 11:17

hosta:a joooo, máš pravdu, jsem to palice dubová :-O:-O:-O;-);-):-D:-D:-D

hosta hosta

29. 3. 2013 11:04

spagetka: vyjímečně to nevíš:-D, jde o to posypání cukrem, který zkaramelizuje:-D:-D

hosta hosta

29. 3. 2013 11:03

magdalenka: krachle je lístkové těsto posypané cukrem, který se při pečení zkaramelizuje, může se před obalením v cukru potřít i vajíčkem. můžou být jen čtverečky, tyčky - neplněné

kroupovka: já měla jen chlazené těsto, balené v papíru, z toho jsem jich udělala osm. ale když rozválíš mražené půlkilové těsto, tak jich bude aspoň 30, můžeš dělat jak chceš veliké, hlavně jen rolovat a nemačkat. můžeš plnit čím chceš, tvarohem, ořechovou nádivkou, nutelou ... byla to je taková improvizace

magdalenka magdalenka

29. 3. 2013 11:03

spagetka: ďakujem za osvetu, znie to pekne...;-)

spagetka spagetka

29. 3. 2013 11:00

Magdalenka: Krachle je spíš tvar pečiva, tedy kvádry, obdélníky - aspoň tomu rozumím takto já;-)

magdalenka magdalenka

29. 3. 2013 10:55

Môžem sa spýtať, slovo "krachle" čo presne znamená? Nejaké špeciálne pečivo? Dík.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

29. 3. 2013 10:47

suslajda: Já prosim rovnou dvě ,abych neurazila ! Nádhera !:-p

Kroupovka Kroupovka

29. 3. 2013 10:26

:-p fantastické, úžasné, dokonalé :yes: Miluji mák, a dělám makový štrůdl, ale tohle je něco nóbl, to udělám hned o víkendu
jen malý dotaz, kolik jich z 1 balíčku asi je ?

suslajda suslajda

29. 3. 2013 10:24

prosím jednu ke kávičce:-D:-Dděkuji povedené krachle:yes::yes:

pipre pipre

29. 3. 2013 09:18

Paráda!!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: makove tycky nejlepší maková nádivka maková nádivka nejlepší makove recepty čím potřít makový závin maková bábovka a jiné tvary krachle plněné makové pečivo úžasná maková nádivka pečivo krachle makové palice sladké makové tyčky makové moučníky z lístkového těsta maková nádivka dokonalá krachle recept moučník krachle moučník krachle krachle jogurtovo makové muffiny pečivo - krachle

Suroviny: těsto listové, maková nádivka, cukr třtinový, ořechy pistácie

TopRecepty.cz

Makové krachle

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8zql