Nutriční hodnoty (Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 105 kJ / 2 654 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,28 g |
| Tuky | 213,37 g |
| – nasycené | 60,74 g |
| – nenasycené | 145,30 g |
| –– mononenasycené | 70,32 g |
| –– polynenasycené | 74,97 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 14,50 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 7,71 g |
| Sůl | 18,70 g |
| Sacharidy | 37,83 g |
| – cukry | 18,58 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g pěkného libového vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| kus kus pórku | Pórek čerstvý | |
| 100 g 100 g salámu Fuet(nebo podobný) | Polosuchý salám | 100 g |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 100 ml 100 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| 1 lžička 1 lžička oregána | Oregano sušené | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 5 g |
| 1 lžičku 1 lžičku provensálských bylinek(dost soli maso nesolíme) | Sůl mořská | 8 g |