Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 105 kJ /
2 654 kcal
Bílkoviny140,78 g
– z toho živočišné bílkoviny133,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,28 g
Tuky213,37 g
– nasycené60,74 g
– nenasycené145,30 g
–– mononenasycené70,32 g
–– polynenasycené74,97 g
––– omega 30,25 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 7,71 g
Sůl18,70 g
Sacharidy37,83 g
– cukry18,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g pěkného libového vepřového masa Vepřová kýta 500 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
kus kus pórku Pórek čerstvý
100 g 100 g salámu Fuet(nebo podobný) Polosuchý salám 100 g
1 1 čerstvá paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
100 ml 100 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 100 ml
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
1 lžička 1 lžička oregána Oregano sušené 5 g
1 lžička 1 lžička rozmarýnu Rozmarýn sušený 5 g
1 lžičku 1 lžičku provensálských bylinek(dost soli maso nesolíme) Sůl mořská 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.