Nutriční hodnoty (Pečené maso na jehle s delikatesní šťávou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 105 kJ / 2 654 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,28 g |
Tuky | 213,37 g |
– nasycené | 60,74 g |
– nenasycené | 145,30 g |
–– mononenasycené | 70,32 g |
–– polynenasycené | 74,97 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 7,71 g |
Sůl | 18,70 g |
Sacharidy | 37,83 g |
– cukry | 18,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g pěkného libového vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
kus kus pórku | Pórek čerstvý | |
100 g 100 g salámu Fuet(nebo podobný) | Polosuchý salám | 100 g |
1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
100 ml 100 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 100 ml |
1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
1 lžička 1 lžička oregána | Oregano sušené | 5 g |
1 lžička 1 lžička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 5 g |
1 lžičku 1 lžičku provensálských bylinek(dost soli maso nesolíme) | Sůl mořská | 8 g |