Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové řezy s kakaem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 145 kJ /
3 381 kcal
Bílkoviny84,52 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,80 g
Tuky45,85 g
– nasycené13,97 g
– nenasycené21,14 g
–– mononenasycené14,69 g
–– polynenasycené6,46 g
––– omega 30,33 g
Vláknina43,70 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 558 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy635,65 g
– cukry335,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
250 g 250 g ztuženého rostlinného tuku Margarín 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
5 5 jablek Jablko čerstvé 750 g
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.