Nutriční hodnoty (Jablkové řezy s kakaem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 145 kJ / 3 381 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,80 g |
| Tuky | 45,85 g |
| – nasycené | 13,97 g |
| – nenasycené | 21,14 g |
| –– mononenasycené | 14,69 g |
| –– polynenasycené | 6,46 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 43,70 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 558 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 635,65 g |
| – cukry | 335,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 250 g 250 g ztuženého rostlinného tuku | Margarín | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| mouka na vysypání | Mouka pšeničná hladká |