Nutriční hodnoty (Skořicový vrták)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 410 kJ / 1 532 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,75 g |
| Tuky | 42,82 g |
| – nasycené | 10,99 g |
| – nenasycené | 25,94 g |
| –– mononenasycené | 17,06 g |
| –– polynenasycené | 8,88 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 524 mg |
| Sodík | 287 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 229,60 g |
| – cukry | 57,80 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
| 35 g 35 g tuku | Margarín | 35 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| sůl | Sůl mořská |