Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Povíkendový nářez

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 5. 2009 15:46

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota422 kJ / 101 kcal
Bílkoviny3,22 g
Tuky0,42 g
Vláknina4,27 g
Cholesterol0 mg
Sodík15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud děláme se syrovým masem, dáme i brambory syrové a pečeme asi hodinu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

shineon

21. 11. 2009 22:49

Znám to jako "Vodochodský nářez" a slyšela jsem recept před několika lety od Petra Novotného. Dělám ho v Pomalém hrnci, co ho mám, má to výhodu, že to nemusím v torubě hlídat. Jo a se syrovýma bramborama;-)
Přidávám bod a přikládám fotku před pečením a zítra dodám výslednou.:yes:
Samozřejmě v PH se to dělá déle, ale s výhodou, že to nemusím hlídat, jak jsem psala výše.

HankaPu

13. 5. 2009 23:41

Hello, taky dělám něco podobného ze zbytků a říkám tomu "co dům dá":-O ale ty tvoje ozdůbky nemají chybu:yes::yes::yes: +

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ivan vodochodský recepty vodochodský recepty co uvarit recept ivan vodochodský recepty ivana vodochodského ivan vodochocky na nove recepty ivan vodochodsky na nove co uvarit ze zbytku uzenin ivan vodovhodsky recepty na cinu vodochodský recept se zbytky masa a uzenin vareni vodochocky vodochodský recept nove brambory podle vodochodskeho vodochodsky cina vodochodsky a vareni cina červené zelí podle i vodochodského recept petra novotneho brambory, zelí o uvarit vodochodský francouzské brambory

Suroviny: zelí kysané, maso, uzenina, sýr, smetana kysaná, zázvor, paprika sušená sladká, brambory, cibule, česnek

TopRecepty.cz

Povíkendový nářez

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RgBR