Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Soljanka aneb okurková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 200 kJ /
1 004 kcal
Bílkoviny44,34 g
– z toho živočišné bílkoviny33,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,74 g
Tuky48,75 g
– nasycené28,92 g
– nenasycené19,37 g
–– mononenasycené7,24 g
–– polynenasycené12,13 g
––– omega 30,04 g
Vláknina18,59 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,04 g
Sůl4,90 g
Sacharidy90,00 g
– cukry10,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 ks 6 ks kostí do polévky Kost hovězí
1 1 slepičí bujon Bujón kuřecí BIO
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
8 8 brambor Brambor zimní 400 g
6 nožiček 6 nožiček párků Párek vepřový 240 g
3 3 silnější plátky uzeného masa Vepřová plec uzená
10 plátků 10 plátků jemného salámu Měkký salám
6 6 středních sterilovaných okurek Okurka polní zavařená
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
hrstka kopru
petrželka Petržel nať čerstvá
sušený česnek Česnek sušený
rajčatový protlak nebo kečup Protlak rajčatový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.