Nutriční hodnoty (Soljanka aneb okurková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 200 kJ / 1 004 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,74 g |
Tuky | 48,75 g |
– nasycené | 28,92 g |
– nenasycené | 19,37 g |
–– mononenasycené | 7,24 g |
–– polynenasycené | 12,13 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 18,59 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 90,00 g |
– cukry | 10,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 ks 6 ks kostí do polévky | Kost hovězí | |
1 1 slepičí bujon | Bujón kuřecí BIO | |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
6 nožiček 6 nožiček párků | Párek vepřový | 240 g |
3 3 silnější plátky uzeného masa | Vepřová plec uzená | |
10 plátků 10 plátků jemného salámu | Měkký salám | |
6 6 středních sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
hrstka kopru | ||
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
rajčatový protlak nebo kečup | Protlak rajčatový |