Nutriční hodnoty (Hovězí na česneku a víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 599 kJ / 3 011 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 225,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 220,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,68 g |
| Tuky | 200,45 g |
| – nasycené | 90,20 g |
| – nenasycené | 40,20 g |
| –– mononenasycené | 35,03 g |
| –– polynenasycené | 5,17 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 450 mg |
| Sodík | 577 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 34,80 g |
| – cukry | 6,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hovězího krku | Hovězí krkovice | 1000 g |
| 10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 dl 2-3 dl červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| hl. mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| vývar | Vývar hovězí |