Nutriční hodnoty (Držovická klasika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 762 kJ / 2 094 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 45,13 g |
| – nasycené | 25,67 g |
| – nenasycené | 17,47 g |
| –– mononenasycené | 6,67 g |
| –– polynenasycené | 10,80 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 13,27 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 2,58 g |
| Sůl | 6,33 g |
| Sacharidy | 337,33 g |
| – cukry | 31,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 nožiček 5 nožiček drůběžích párků | Párek vepřový | 200 g |
| 400 g 400 g bezvaječných těstovin | Těstoviny pšeničné | 400 g |
| 100 g 100 g jemného kečupu | Kečup sladký | 100 ml |
| 100 g 100 g ostrého kečupu | Kečup ostrý | |
| 5 g 5 g chilli omáčky | Chilli omáčka | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| pálivá paprika | Paprika pálivá | |
| čtyřbarevný pepř | Pepř barevný | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| oregáno | Oregano sušené | |
| sůl | Sůl mořská |