Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlávkový salát s houbami a krutony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 578 kJ /
855 kcal
Bílkoviny31,90 g
– z toho živočišné bílkoviny18,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,90 g
Tuky57,70 g
– nasycené10,81 g
– nenasycené44,83 g
–– mononenasycené31,85 g
–– polynenasycené12,98 g
––– omega 33,65 g
Vláknina20,35 g
Cholesterol 48 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,30 g
Sacharidy41,90 g
– cukry21,80 g
––– laktóza5,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka salátu Salát hlávkový čerstvý 500 g
1 1 mladá cibulka Cibulka jarní čerstvá
100 g 100 g žampionů Žampion čerstvý 100 g
100 g 100 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 100 g
150 g 150 g mrkve Mrkev čerstvá 150 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
4 krajíce 4 krajíce bílého chleba Chléb pšeničný bílý
80 g 80 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.