Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 030 kJ / 724 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,25 g |
Tuky | 7,05 g |
– nasycené | 1,97 g |
– nenasycené | 4,03 g |
–– mononenasycené | 2,67 g |
–– polynenasycené | 1,36 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 0,73 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
4 ks 4 ks plátkového sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
1/2 1/2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 25 g |
7 cm 7 cm pórku | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kremžská hořčice | Hořčice kremžská |