Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 030 kJ / 724 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,25 g |
| Tuky | 7,05 g |
| – nasycené | 1,97 g |
| – nenasycené | 4,03 g |
| –– mononenasycené | 2,67 g |
| –– polynenasycené | 1,36 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 0,73 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 405 mg |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 4 ks 4 ks plátkového sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 1/2 1/2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 25 g |
| 7 cm 7 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kremžská hořčice | Hořčice kremžská |