Mandlový cheesecake

p-e-t-r-a Kuchařka:

Moučníky , Ostatní 0 názorů

Recept si zatím oblíbil 1 kuchař
Přidat další fotografii
21

Suroviny

Těsto:
100 g mandlí
130 g Bebe sušenek
5 lžic mléka
70 g másla
Náplň:
500 g bílý jogurt (Selský)
1 tvaroh ve vaničce
150 g moučkového cukru
2 lžíce mandlového pudinku
1 vanilkový cukr
mandlové aroma
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Mandle spaříme a oloupeme, spolu se sušenkami rozdrtíme, přidáme mléko a rozpuštěné máslo.

  2. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem a na dno rozprostřeme vzniklé těsto. Vložíme do předehřáté trouby a asi 10 minut pečeme. Poté vyndáme a necháme vychladit.

  3. Mezitím připravíme náplň, která musí být jemná, vylijeme ji na vychladlý korpus a vložíme do trouby, do které vložíme hrnec s horkou vodou.

  4. Pečeme asi 90 minut při teplotě 150°C. Cheesecake necháme vychladnout.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Mandlový cheesecake

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo