Nutriční hodnoty (Petrželová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 801 kJ / 191 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,47 g |
| Tuky | 0,65 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,35 g |
| –– mononenasycené | 0,24 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 7,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 37,24 g |
| – cukry | 3,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/4 1/4 kedlubny | Kedluben čerstvý | 45 g |
| 10 g 10 g celeru | Celer bulva čerstvá | 10 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/4 lžíce 1/4 lžíce kari | Kari | 3.75 g |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |