Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové řezy s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 087 kJ /
4 562 kcal
Bílkoviny89,58 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny80,90 g
Tuky192,73 g
– nasycené31,04 g
– nenasycené140,55 g
–– mononenasycené48,85 g
–– polynenasycené91,70 g
––– omega 313,25 g
Vláknina48,80 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 407 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy592,85 g
– cukry243,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
460 g 460 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 460 g
125 g 125 g moučkového cukru Cukr bílý 125 g
125 g 125 g Hery Margarín 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
6 lžic 6 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 90 ml
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 kg 1 kg oloupaných jablek Jablko čerstvé 1000 g
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
cukr krystal (dle kyselosti jablek) Cukr bílý
1 1 bílek na pomazání Vaječný bílek 33 g
150 g 150 g sekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 150 g
tuk na vymazání plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.