Nutriční hodnoty (Jablkové řezy s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 087 kJ / 4 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 80,90 g |
Tuky | 192,73 g |
– nasycené | 31,04 g |
– nenasycené | 140,55 g |
–– mononenasycené | 48,85 g |
–– polynenasycené | 91,70 g |
––– omega 3 | 13,25 g |
Vláknina | 48,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 407 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 592,85 g |
– cukry | 243,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
460 g 460 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 460 g |
125 g 125 g moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
125 g 125 g Hery | Margarín | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
6 lžic 6 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 kg 1 kg oloupaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
cukr krystal (dle kyselosti jablek) | Cukr bílý | |
1 1 bílek na pomazání | Vaječný bílek | 33 g |
150 g 150 g sekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín |